Breaking news

Alexandra Gătej, fost consilier al lui Băsescu, numită la conducerea CFR Călători

loading...

Alexandra Gătej, fost consilier al Preşedintelui României, Traian Băsescu, a fost numită de Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, la conducerea , fix în fruntea consiliului de administrație al CFR Călători.

alexandra gatejBăsescu e în tot și în toate la fel și camarila lui. Cearta cu Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, este doar te fațadă. Întrucât demnitarul a numit-o pe fosta consilieră a lui Băsescu, pe stimabila Alexandra Gătej, drept președinte al Consiliului de Administrație al CFR Călători.

Relu Fenechiu se face că plouă și susţine că nu a făcut altceva decât să aleagă un nume dintr-o listă scurtă propusă de agenţia de recrutare.

Ministrul Transporturilor consideră că era mai grav dacă numea în Consiliul de Administraţie un om apropiat lui.

Am văzut la un moment dat în CV-ul dumneaei şi această perioadă, fericită sau nefericită, nu ştiu„, a răspuns evaziv ministrul în cadrul conferinței de presă.

Noul CEO al companiei este Valentin Dorobanţu, care a ocupat până în prezent funcţii de conducere în cadrul CFR Infrastructură, AFER şi CFR Călători.

Din Consiliul de Administraţie mai fac parte Dana Galben – care a ocupat funcţii de conducere la CFR Călători, CNADNR şi CFR SA, George Micu şi Claudiu Octavian Dumitrescu – ambii având de asemenea, în trecut, poziţii de conducere la companiile din domeniul feroviar.

Preşedintele CA este Corina Alexandrina Gătej, fost CEO al Unilever South Central Europe şi fost consilier prezidenţial.

Potrivit lui Relu Fenechiu, în 2012, CFR Călători a înregistrat pierderi de 450 milioane lei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata