Al doilea nor de cenușă vulcanică ar putea ajunge în România, în această dimineață

loading...

Conform ultimelor actualizări ale prognozei privind circulația norului de cenușă vulcanică produs de noua erupţie a vulcanului activ de sub gheţarul Eyjafjallajokull din sudul Islandei, norul va ajunge iar și deasupra României.

nor de cenusaVulcanul islandez a erupt din nou în acestă săptămână și perturba din nou traficul aerian european inclusiv în România. Noul nor de cenuşă vulcanică ar putea ajunge luni dimineaţă, în jurul orei 9.00, deasupra vestului extrem al României, în stratul dintre sol şi circa 6.000 de metri altitudine, anunţă Ministerul Mediului.

Ministerul Mediului şi Pădurilor a primit date de ultimă oră privind evoluţia norului de cenuşă produs de noua erupţie a vulcanului activ de sub gheţarul Eyjafjallajokull din sudul Islandei.

Conform ultimelor actualizări ale prognozei, elaborate de London Volcanic Ash Advisory (Centrul internaţional de avertizare pentru aviaţie, privind cenuşa vulcanică), norul nu se va situa duminică deasupra teritoriului României, însă situaţia se va schimba pe parcursul nopţii următoare, când se va apropia de teritoriul ţării noastre, precizează reprezentanţii Ministerului Mediului.

773 5
loading...
5 Comentează știrea

Lasă un comentariu

*

*

 • emo-nik
  11 May 2010 at 02:35 -

  click click si iarasi click si uite

 • Margelatu
  11 May 2010 at 02:36 -

  mai sa fie

 • miky0225
  15 May 2010 at 14:28 -

  google google unde ma duci ?

 • Miel
  17 May 2010 at 04:54 -

  cum vine astaaaa ? ca eu nu inteleg

 • Stropinela
  17 May 2010 at 04:54 -

  cum vine astaaaa ? ca eu nu inteleg