Breaking news

Al doilea nor de cenușă vulcanică ar putea ajunge în România, în această dimineață

loading...

Conform ultimelor actualizări ale prognozei privind circulația norului de cenușă vulcanică produs de noua erupţie a vulcanului activ de sub gheţarul Eyjafjallajokull din sudul Islandei, norul va ajunge iar și deasupra României.

nor de cenusaVulcanul islandez a erupt din nou în acestă săptămână și perturba din nou traficul aerian european inclusiv în România. Noul nor de cenuşă vulcanică ar putea ajunge luni dimineaţă, în jurul orei 9.00, deasupra vestului extrem al României, în stratul dintre sol şi circa 6.000 de metri altitudine, anunţă Ministerul Mediului.

Ministerul Mediului şi Pădurilor a primit date de ultimă oră privind evoluţia norului de cenuşă produs de noua erupţie a vulcanului activ de sub gheţarul Eyjafjallajokull din sudul Islandei.

Conform ultimelor actualizări ale prognozei, elaborate de London Volcanic Ash Advisory (Centrul internaţional de avertizare pentru aviaţie, privind cenuşa vulcanică), norul nu se va situa duminică deasupra teritoriului României, însă situaţia se va schimba pe parcursul nopţii următoare, când se va apropia de teritoriul ţării noastre, precizează reprezentanţii Ministerului Mediului.

loading...
5 Comentarii
 1. emo-nik spune

  click click si iarasi click si uite

 2. Margelatu spune

  mai sa fie

 3. miky0225 spune

  google google unde ma duci ?

 4. Miel spune

  cum vine astaaaa ? ca eu nu inteleg

 5. Stropinela spune

  cum vine astaaaa ? ca eu nu inteleg

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata