Breaking news

Ajută 22 de copii dintr-un centru de plasament să vadă pentru prima dată Marea

loading...

22 de copii din Centrul de Plasament Metropolis din Bucureşti, viseasă să meargă într-o vacanţă la Mare. Asociaţia Tiberius s-a oferit să ducă copii pe litoral însă nu dispune de întreaga sumă necesară cazării şi transportului celor 22 de copii abandonaţi de proprii părinţi în centrul de plasament.

tabara copii centru plasament22 de suflete părăsite încă de la naştere de cei care le-au dat viaţă, au şansa să meargă în premieră în această lună, la malul mării pentru a se bucura de plajă, mare şi soare.

Pentru că au obţinut rezultate bune la şcoală, Asociația T.I.B.E.R.I.U.S. a demarat o acţiune pe care au denumit-o – Magia Marii, prin care vrea să ducă pe litora, pe cei 22 de copii din Centrul de Plasament Metropolis.

Pentru a putea să-i ducă în vacanţă, Asociaţia Tiberius are nevoie de minim 7000 de lei, până în prezent au reuşit să strângă doar 2500 lei.

Vrem să-i recompensăm pe cei 22 de copi pentru că au avut rezultate bune la şcoală, trimiţându-i într-o tabără de vis la malul mării. Însă nu am reuşit să strângem toţi banii. Am adunat doar 2500 lei din cei 7000 lei necesari plăţii cazării pe perioada taberei. Vă cerem ajutorul, prieteni dragi, pentru a susține prin donații și sponsorizări visul nostru de vara. Tabara la mare e posibilă doar prin ajutorul vostru și în timp vom putea să vă răsplătim încrederea prin reușitele noastre viitoare. Fiți alături de noi!“, a declarat Tiberiu Antipa, Preşedintele Asociaţiei Tiberius.

Toţi cei care doresc să ajute Asociaţia Tiberius pentru a putea să-i ducă în tabără pe cei 22 de copilaşi, pot dona orice sumă de bani în următoarele conturi deschise la Banca Transilvania.

RON: RO42BTRLRONCRT0369724101

EUR: RO89BTRLRONCRT0369724101

Contact Tiberiu Antipa: 0720442826

Tabăra va avea loc în perioada 28 august – 1 septembrie. 22 de copii vor fi cazați la Eforie Nord la Club Dunărea.

Hai să punem mână de la mână şi să le facem o bucurie celor 22 de copii din centrul de plasament.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata