Breaking news

Agricultuorii amenință cu protestele și cer demisia ministrului Agriculturii

loading...

Nemulțumiți de măsurile luate de ministrul agriculturii sidicalișii Agrostar anuntă că luna viitoare vor începe protestele și solicită demisia actualului Ministru al Agriculturii.

proteste-agricultoriNiculae Ştefan, Președintele Agrostar a declarat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj, că cere demiterea actualei conduceri a Ministerului Agriculturii şi a anunţat vă aceasta este una dintre revendicările protestelor care vor fi organizate la începutul lunii viitoare.

Este cea mai proastă conducere. Noi am cerut demisia ministrului de trei luni, ne menţinem în continuare cererea. Acest ministru sau actuala conducere trebuie să plece imediat, pentru că orice zi întârziere înseamnă probleme din ce în ce mai mari pentru agricultorul român.”, a precizat Niculae Ştefan.

Preşedintele Agrostar a anunţat că sindicaliştii federaţiei pe care o conduce vor organiza, pe 2 septembrie, acţiuni de stradă în fiecare reşedinţă de judeţ, iar pe 9 septembrie, la Bucureşti, urmează să fie organizat un miting de protest la care sunt aşteptaţi 20.000 de producători agricoli, însoţiţi de utilaje.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata