Breaking news

Adrian Rădoaie, filat de serviciile secrete cu un dispozitiv băgat sub patul conjugal

loading...

Adrian Rădoaie, fost șofer pe mașina de intervenție a pompierilor la ISU Sibiu, a declarat luni seară în cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei”, de la Antena 3, că a descoperit sub patul din dormitor un dispozitiv de ascultare.

filati in dormitorAdrian Rădoaie a povestit luni seară la Antena 3 faptul că a fost chemat pe 11 februarie 2013 la Poliția din Sibiu, alături de soția lui și de cumnatul său. Cei trei au fost chemați la poliție pentru a da declarații în cazul morții suspecte a jandarmului Marius Baliuc, ucis pe 30 mai 2013 în fața Consulatului Germaniei din Sibiu.

Adrian Rădoaie a povestit că a fost introdus într-un birou separat și interogat cu privire la jandarm, Adrian Rădoaie a spus că a fost coleg de liceu cu Marius Baliuc dar că nu au mai ținut legătura în ultimii ani și că s-au vâzut întâmplător în Sibiu de câteva ori.

Polițiștii i-au spus lui Adrian Rădoaie că este chemat ca și martor în cazul morții suspecte a jandarmului dar, l-au întrebat unde a fost pe 30 mai 2012 și ce a făcut în ziua respectivă.

Coincidența făcea ca fix în ziua respectivă Adrian să fi ajuns cu tirul pe care lucra, din Suedia, în Sibiu.

După ce i s-a adus la cunoștință că este suspectă coincidența ca fix în aceeași zi el să ajungă cu tirul în Sibiu, când jandarmul era ucis. După care i s-au solicitat probe ADN, precizând că ei dețin ADN-ul criminalului jandarmului.

Astfel că din martor, a ajuns suspect, i s-au luat probe ADN, a fost fotografiat și amprentat.

Și soția lui și cumnatul său au fost interogați ca și martori în același dosar.

În timp ce ei erau interogați, în locuința lor au intrat prin efracție în locuința soților Rădoaie și au amplasat un dispozitiv de ascultare sub patul conjugal.

Și pentru a nu fi prinși în timp ce montau dispozitivul de ascultare, polițiștii au luat la secție și pe soacra și tată-l lui Adrian.

A doua zi, pe 12 februarie, în momentul în care a pornit calculatorul pentru a afla mai multe detalii despre moartea jandarmului, a văzut că monitorul interferează. Așa a descoperit că avea dispozitiv de ascultare sub pat.

În timp ce el suna la 112 să anunțe că i s-a montat dispozitiv de ascultare sub pat, soția lui suna prietenii ca să vină să vadă aparatura în calitate de martori. În fața casei se afla o mașină Dacia Logan, cu persoane care îi filau pe cei doi. În momentul când au aflat că au fost desconspirați, un microbuz albastru a venit și i-a luat pe cei din mașina de filaj.

Un echipaj de la poliție a ajuns la locuința soților Rădoaie abia după o oră și jumătate. Reacția polițiștilor a fost una neașteptată: aceștia erau supărați de faptul că Adrian Rădoaie a băgat dispozitivul într-o găleată cu apă.

Adrian Rădoaie a arătat și o fotografie în care apărea microbuzul care ridicase oamenii din mașina de filaj din fața casei lor.  Microbuzul a fost fotografiat în timp ce se afla în curtea SRI Sibiu.

Acum, după toată pățania, Adrian Rădoaie și soția sa au spus că viața lor le-a fost dată peste cap și că au devenit din om ne om, stau cu frica în sân că în orice clipă mascații pot da năvală peste ei în casă.

Soții Rădoaie spun că nu au nicio legătură cu jandarmul și că nu înțeleg de ce ei au ajuns să fie filați, luați în calcul ca și martori iar mai apoi învinuiți indirect pentru moartea lui Marius Baliuc.

Jandarmul Marius Baliuc a fost găsit mort pe 30 mai 2012,  în fața Consulatului Germaniei din Sibiu, unde asigura paza.

filati in dormitor la sibiu

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata