Breaking news

Adrian Năstase vrea să renunțe la cetățenia română

loading...

Adrian Năstase vrea să renunțe la cetățenia română pe motiv că justiția din România i-a oferit un concept de ”moarte civilă”.

adrian-nastaseAdrian Năstase a spus luni, la Tribunalul Bucureşti, că s-a gândit, la un moment dat, să renunţe la cetăţenia română, Fostul premeir și-a motivat dorința pe motiv că  justiţia i-a oferit un concept de “moarte civilă”, întrucât prin pedeapsa complementară i s-a interzis să mai candideze timp de cinci ani după executarea condamnării.

“Justiţia mi-a oferit un concept de moarte civilă. M-am gândit, la un moment dat, să renunţ la cetăţenia română, însă am înţeles că nu pot face o asemenea cerere fiind în detenţie“, a spus Năstase.

Fostul premier a cerut instanţei Tribunalului Bucureşti care judecă cererea sa de contopire a pedepselor să ţină cont de faptul că, după şase ani de anchetă, a fost achitat în dosarul “Mătuşa Tamara”.

Procurorul DNA a cerut un spor de pedeapsă de un an de zile pentru Adrian Năstase, după comasarea celor două sentinţe din dosarele “Trofeul calităţii” şi “Zambaccian”.

Andrei Năstase, fiul fostului premier al României a declarat presei, la final de proces că întreaga familie se gândește să renunțe la cetățenia română.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata