Breaking news

Adrian Năstase se bucură pe blogul personal că a fost eliberat din închisoare

loading...

Adrian Năstase a postat pe blogul personal, un mesaj prin care își exprimă bucuria pentru faptul că a fost eliberat condiționat din închisoare.

nastase mesaj blogLa doar câteva minute de la anunțul deciziei Tribunalului București privind eliberarea condiționată, Adrian Năstase a postat un mesaj pe blogul personal în care spune: Ați aflat, cred, decizia Tribunalului București în ceea ce privește eliberarea mea condiționată. Mă bucur să mă reîntorc acasă, alături de familie și de prietenii mei. Pentru câteva zile, îmi voi folosi timpul doar pentru “a respira” libertatea din afară, și pentru a mă gândi la proiecte viitoare. Pe curând! PS. În această perioada, nu voi da declarații sau interviuri pentru presă.

Luni, completul de trei judecători ai Tribunalului București a respins cu două voturi pentru și unul împotrivă, să respingă recursul formulat de DNA la decizia Judecătoriei Sector 4 din București de pe 12 februarie 2012, privind eliberarea condiționată din închisoare.

Adrian Năstase se află după gratii din data de 26 iunie 2012, după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare, în dosarul Trofeul Calității de către Înalta Curte.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata