Breaking news

Adrian Năstase a fost externat de la Floreasca și dus la penitenciarul Rahova

loading...

Adrian Năstase a fost externat de la Spitalul Floreasca și a fost dus la spitalul penitenciar Rahova.

UPDATE 22.40: Ambulanța care îl transportă pe Adrian Năstase a ajuns la penitenciarul Rahova.

UPDATE 22.22: Adrian Năstase a fost urcat într-o ambulanță la spitalul Floreasca și va fi dus la penitenciarul Rahova. În imaginile surprinse de televiziunile de știri, Adrian Năstase părea calm, și chiar a zâmbit puțin și a schimbat câteva vorbe cu cei care-l însoțeau în ambulanță.

UPDATE 21.00: Realitatea TV: Toți medicii și-au dat acordul pentru externarea lui Adrian Năstase

UPDATE 20.54: Antena 3: “Adrian Năstase audiat pentru tentativă de omor.”

***

Medicii de la Spitalul Floreasca l-au externat pe Adrian Năstase la solicitarea polițiștilor, care însoțiți de un procuror au venit să-l ridice pe fostul premier pentru a-l duce la spitalul penitenciar Rahova.

Decizia din această seară, survine, după ce Tribunalul București a decis marți că polițiștii nu au niciun impediment în privința punerii în executare a mandatului de arestare a lui Adrian Năstase.

Tot azi, medicul Șerban Brădișteanu, care l-a tratat pe Năstase, a fost pus sub urmărire penală de DNA, fiind acuzat de favorizarea ifnractorului prin stabilirea de diagnostice eronate.

Și medicul, Ioan Lascăr, care l-a operat pe Năstase, după ce acesta s-a împușcat, a fost aduiat la DNA, în calitate de martor.

Trei polițiști de la judiciar, printre care și Costea Nicolae, cel care l-a împiedicat pe Adrian Năstase să se sinucidă, este urmărit penal fiind acuzat tot pentru favorizarea infractorului.

 

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    Ce mizerieeeeeee !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata