Breaking news

Adrian Iovan a fost înmormântat cu onoruri militare la Cimitirul Bellu din București

loading...

Pilotul Adrian Iovan, decedat luni în accidentul aviatic din Munții Apuseni, în județul Cluj, a fost înmormântat vineri, cu onoruri militare, la Cimitirul Bellu Catolic din București.

adrian iovan inmormantatLa patru zile de când și-a găsit sfârșitul într-o pădure din Munții Apuseni, pilotul Adrian Iovan a fost condus pe ultimul drum. Mii de persoane au venit la funeraliile lui Adrian Iovan de la Cimitirul Bellu din Capitală.

Înainte de a fi băgat în groapă, cei prezenți au aplaudat iar fanfara militară a intonat imnul de stat și a tras focuri de armă, potrivit protocolului pentru cei care sunt înmormântați cu onoruri militare. Iar din aer, un elicopter a survolat cimitirul aruncând flori către mormânt.

Înainte de a fi dus la cimitir, sicriul pilotului a fost depus pentru câteva ore şi la Şcoala Superioară de Aviaţie, apoi la Capela Bisericii Sf. Ilie din centrul Capitalei, acolo unde rudele şi apropiaţii au venit să îi aducă un ultim omagiu.

La căpătâiul lui Adrian Iovan s-au aflat în permanenţă fiica, Irina, venită din Franţa, dar şi cea de-a doua soţie Romaniţa Iovan, însoţită de fiul lor, Albert, de doar 7 ani.

Pilotul Adrian Iovan a murit la vârsta de 55 de ani, era divorţat şi avea doi copii: pe Albert în vârstă de 7 ani din căsătoria cu Romaniţa Iovan şi pe Irina, de 30 de ani, din prima căsătorie.

Cei patru medici aflați în avionul morții, au spus că datorită lui Adrian Iovan ei sunt acum în viață.

Ieri, a fost înmormântată la Cimitirul Ghencea din București, Aurelia Ion, studenta în anul V la Medicină Militară, moartă în tragicul accident aviatic din Munții Apuseni.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata