Breaking news

Adolescent de 16 ani, din Pașcani, înjunghiat mortal de propria mamă

loading...

Un tânăr în vârstă de 16 ani din Paşcani, și-a pierdut viața, după ce a fost înjunghiat din greșeală de către mama lui. Copilul încerca să aplaneze un conflict între părinţii săi.

crima hunedoaraTragedie într-o familie din Pașcani. O mamă și-a ucis propriul copil, după ce l-a înjunghiat din greșeală, în inimă cu un cuțit, în timpul unei altercații cu soțul ei.

În momentul în care femeia, beată fiind a sărit cu un cuțit asupra soțului, copilul a vrut să-și apere tatăl, moment în care a primit cuțitul direct în inimă.

După ce și-a ucis copilul, femeia a sunat la 112 și a spus că acesta a căzut şi s-a rănit într-o ţeavă. Însă în urma cercetărilor poliţiştii au descoperit că acesta fusese înjunghiat de mama lui.

Ambulanța sosită la locul tragediei l-a dus pe copil la Spitalul Municipal Paşcani, unde medicii au încercat timp de câteva zeci de minute să îl resusciteze, fără rezultat însă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi, Anca Vâjâiac, a declarat că incidentul a avut loc miercuri seară, într-o locuinţă din Paşcani, unde un băiat de 16 ani a intervenit într-un conflict izbucnit între părinţii săi, care erau băuţi.

Cei doi soţi, cunoscuţi ca fiind consumatori de băuturi alcoolice, mai au doi copii, iar scandalurile dintre ei erau frecvente, femeia ameninţându-l de mai multe ori pe bărbat că îl va ucide, spun poliţiştii.

Femeia care și-a ucis copilul, lucrează la serele de la marginea Paşcaniului, iar soţul său este angajat al fiemei de salubrizare din oraş.

Femeia este acuzată de ucidere din culpă și a fost reţinută, miercuri seară pentru 24 de ore, urmând a fi dusă în fața judecătorului pentru arest preventiv de 29 de zile.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata