Breaking news

Admiterea Online la Universitatea București

loading...

Pentru a veni în sprijinul absolvenților de liceu, Asociația Studenților din Facultatea de Limbi Străine (ASLS Romania) lansează cea de-a șaptea ediție a proiectului Admiterea Online.

Facultatea_de_Litere_din_BucurestiProiectul se desfășoară în perioada 8 – 15 iulie 2010 și  este inițiat pentru a veni în sprijinul tinerilor absolvenți de liceu care vor să se înscrie la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, din cadrul Universității București, printr-un centru de asistență care dispune de mijloace moderne de comunicare: 3G, SMS, E-mail și CHAT.
Această inițiativă a luat naștere dintr-o reală nevoie de comunicare și informare în vederea desfășurării în cele mai bune condiții a procesului de admitere. Orice absolvent de liceu care își dorește să devină student al Facultății de Limbi și Literaturi Străine poate beneficia de Admiterea Online.

Proiectul vizează îndrumarea și informarea absolvenților de liceu cu privire la desfășurarea procesului de admitere la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine. După completarea și depunerea fișelor de înscriere, candidații primesc o parolă care le va permite accesul la numeroase informații legate de admitere.

Pentru facilitarea accesului la informații ASLS România a creat un serviciu de consiliere gratuită 24/24. Membrii ASLS România vor sta la dispoziția candidațiilor pentru întrebări la orice ore prin cele mai eficiente metode de informare: telefonic și online. Portalul Admiterea Online – asls.ro/admitere va afișa periodic informații legate de desfășurarea procesului de admitere și rezultatele concursului pentru a asigura o comunicare eficientă între comisia de admitere și candidați.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata