Breaking news

Actorul Nae Lăzărescu a fost înmormântat cu onoruri militare la Focșani

loading...

Actorul Nae Lăzărescu a fost înmormântat sâmbătă, cu onoruri militare, la Focşani, în Cimitirul Nordic, în prezenţa familiei, a prietenilor, a colegilor de breaslă şi a câtorva sute de admiratori.

nae lazarescu inmormantarePeste 500 persoane l-au condus sâmbătă la prânz, pe ultimul drum, pe îndrăgitul actor Nae Lăzărescu.

Actriţa Marcela Avram, originară din Focşani, văduva actorului, a fost cea care a insistat ca Nae Lăzărescu să fie înhumat alături de părinţii ei, Vasilica şi Alexandru Avram, în Cimitirul Nordic din oraș.

Cortegiul funerar cu sicriul în care se afla trupul neînsufleţit al artistului a fost primit în jurul orei 11.20, cu aplauze,  la biserica „Sf. Ioan Botezătorul” din centrul oraşului, unde slujba a fost oficiată de trei preoţi din oraş.

La funeralii au fost prezenți și Vasile Muraru, directorul Teatrului „Constantin Tănase”, Alexandru Arşinel, dar şi câţiva artişti din tânăra generaţie precum Mitică Popescu, Gabriel Dorobanţu, Cristina Stamate și Corina Chiriac.

Nae Lăzărescu a murit joi dimineaţă, la vârsta de 72 de ani. Potrivit unor surse medicale, Nae Lăzărescu avea o suferinţă cronică la ficat şi era în investigaţii. Acesta mergea o dată pe lună la Spitalul Fundeni din Bucureşti pentru analize medicale.

Nae Lăzărescu s-a născut pe 8 septembrie 1941, fiind cunoscut în special pentru scenetele de comedie pe care le-a realizat de-a lungul timpului alături de partenerul său de scenă, Vasile Muraru.

Nae Lăzărescu a fost înmormântat cu onoruri militare, întrucât a urmat cursurile şcolii de ofiţeri, actorul fiind ofiţer în rezervă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata