Breaking news

A returnat un portofel cu 1000 de lei și va fi recompensată de Europa FM cu 10.000 de lei

loading...

Loredana Neagu, tânăra în vârstă de 20 de ani, care a returnat la poliție un portofel găsit pe stradă, în fața dispensarului din localitate, va fi recompensată regește de Europa FM.

loredana neagu - europa fmEchipa emisiunii deșteptarea de la Europa FM a fost impresionată de gestul tinerei care deși săracă, a returnat la poliție, portofelul găsit cu 970 de lei în el și cu actele de identitate ale persoanei care-l pierduse.

Deși provine dintr-o familie săracă, Loredana Neagu a mărturisit că nu a avut niciodată atâţia bani, dar nicio clipă nu s-a gândit să păstreze portofelul. Toată familia se întreține din venitul minim garantat.

“Acei bani nu erau munciți de mine, nu-mi aparțineau. Dumnezeu știe cum a muncit acea persoană pentru ei. Așa cum și eu muncesc pentru copiii mei, cu sudoare, poate și persoana aceea a muncit tot așa pentru ei“, a povestit Loredana la Europa FM.

Tânăra locuiește, alături de cei doi copii ai săi, de părinţi şi de cei cinci fraţi, într-o colibă în comuna buzoiană Berca. Drept recompensă, tânăra de etnie romă a primit de la proprietara portofelului 15 lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, Florina Crucianu, proprietara portofelului nu anunţase pierderea, așa că a fost surprinsă când polițiștii au chemat-o să i-l restituie.

Pentru acest gest, Europa FM a decis să o recompenseze pe tânără. Postul de radio îi va oferi, timp de 10 luni, câte 1.000 de lei. Primii bani îi va primi chiar din această lună.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata