Breaking news

A murit Mărioara Zăvoranu, mama vedetei Oana Zăvoranu

loading...

Mărioara Zăvoranu a murit, vineri dimineaţă la Spitalul Fundeni din București, după ce cu o seară înainte intrase în comă. Mărioara a murit singură, întrucât unicul ei copil aflat în viață, Oana Zăvoranu nu a crezut în boala ei și nu a venit să o viziteze la spital.

marioara zavoranuDupă trei luni de agonie prin spitale, tratamente și intervenții chirurgicale, Mărioara Zăvoranu, mama Oanei, a încetat din viaţă, vineri la ora 9,30.

Mărioara Zăvoranu se afla internată din cauza unei suferinţe renale, timp în care a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de îndepărtare a rinichiului.

Marioara Zăvoranu instrase în comă, joi seara, fiind ţinută în viaţă doar de aparate.

Două ore s-au chinuit medicii să o resusciteze, însă fără niciun rezultat. Inima Mărioarei a încetat să mai bată.

La căpătâiul ei s-au aflat menajerere şi omul de încredere, în timp ce singura ei fiică, Oana Zăvoranu făcea show la tv pe marginea suferinței mamei sale, spunând că nu crede că e bolnavă.

”Nu cred în nicio comă, în nicio bazaconie! Acest spital este blestemat pentru mine, pentru că tatăl meu a ieşit cu picioarele înainte, operat de această somitate. De trei zile trebuie să pară incoerentă, în comă, ca să mai prostim populaţia. Am arătat deja şi mă plictiseşte subiectul comei, subiectul vomei. Eu nu am dat interviuri când am fost în comă. Astea sunt nişte minciuni şi dacă mai există prosti care să mai creadă, le urez că fie proşti în continuare. Eu sunt orfană. Asta nu e mama mea! Pentru că o mamă nu se poartă aşa. Nu a fost nici mama gemenelor moarte în cutremurul din ’77. Cine este această individă, vreo somitată, vreo artistă, vreo pictoriţă? Că au murit oameni care au contat pentru această şară. Această individă are 3 calităţi: este hoaţa propriilor rude, este un om fără Dumnezeu şi este şi exterm de şireată, mincinoasă şi parşivă! Sunaţi-mă când a crăpat”, a spus Oana Zăvoranu pentru spynews.ro

Și ultima întrevedere dintre Mărioara și  Oana Zăvoranu a fost una plină de reproșuri.

“Nu mi-a fost dor de mama. Ceea ce am spus eu public este doar 25 la sută e adevărat. În urma vizitei la spital, o să vă spun şi pe cei 75% teribili. Din bun simţ nu am spus până acum nimănui. Am fost contrazisă că mama mea nu este la Reanimare. Aici sunt ţinuţi oamenii care depind de aparate. (…) Mamă, nu eşti conectată la aparate, eşti pe scaun! Pe mama am auzit-o şi m-am bucurat că este bine. Eu niciodată nu am spus că mama nu a avut un moment extrem de critic. Eu mă bucur că eşti aranjată, că la Reanimare ai manichiura făcută. Eu cred că ea este bolnavă, dar nu e ţinută în viaţă de aparate. Te gândeşti vreo secundă că ai parte de acest tratament pentru că eşti mama Oanei Zăvoranu? Tu eşti celebră datorită mie. Tu beneficiezi de un tratament pe care tatăl meu, Bănicioiu, nu a putut să-l aibă pentru că eu nu eram Oana Zăvoranu. Avem aici un certificat de moştenire din 2000, in care Zăvoranu îmi lasă 75% din avere. (…) Tu pentru mine nu ai sentimente materne!”, a spus Oana Zăvoranu în timpul unei emisiuni de la Kanal D.

Marioara Zăvoranu este proprietara cimitirului Eternitatea din București, unde va fi și înmormântată.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata