Breaking news

A murit Florin Cioabă, Regele romilor din România

loading...

Florin Cioabă, autointitulat Rege al romilor, a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 58 de ani, în spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya.

florin cioabaRudele lui Cioabă au precizat că decesul s-a produs  azi, în jurul orei 09.30, în urma unui stop cardio-respirator.

Dorin Cioabă, fiul lui regelui romilor, a spus că trupul lui Florin Cioabă va fi adus în ţară în cursul zilei de luni. Transportul trupului neînsuflețit urmând să fie făcut cu un avion privat.

Rudele lui Cioabă aflate la spitalul din Antalya au contactat deja o firmă locală de servicii funerare, care ar urma să se ocupe inclusiv de documentele necesare şi de asigurarea transportului până la reşedinţa din Sibiu a lui Cioabă.

În demersurile pentru repatrierea lui Florin Cioabă se implică şi personalul din Ambasada României la Ankara şi din Departamentul Afaceri Consulare din Centrala MAE de la Bucureşti, la solicitarea de asistenţă venită din partea membrilor familiei.

Florin Cioabă a suferit un preinfarct, luni după-amiază, în timp ce se afla în concediu cu familia în Antalya, Turcia, fiind  în stare gravă timp de mai multe zile.

Medicii i-au montat, vineri seară, un dispozitiv de asistare circulatorie, care să-i ajute inima să pompeze sânge.

El a fost ţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor şi a fost transferat, vineri, de la spitalul Anadolu din Antalya la spitalul Akdeniz Üniversitesi din aceeaşi provincie a Turciei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata