Breaking news

A murit după doar un minut de la ingerarea a 400 ml de furadan

loading...

Institutul de Medicină Legală a dat publicității rezultatul autopsiei Mădălinei Manole. Artista s-a sinucis prin ingerarea a 400 ml de furadan iar moartea a fost extrem de violentă, ea survenind la un minut după ce a băut otrava.

madalina-manoleMedicii IML au precizat faptul că artista nu suferea de nicio boală cronică şi avea greutatea normală. Pesticidul înghiţit în cantitate foarte mare a fost cel care a dus la moartea vedetei. Nu se ştie deocamdată dacă substanţa toxică a fost diluată înainte de a fi băută, sau dacă a fost combinată cu alte substanţe.

Un singur mililitru de Furadan poate fi fatal dacă este ingerat, spun medicii toxicologi. Pentru că face parte din grupa 1 de toxicitate, Furadanul nu poate fi comercializat. Cu toate acestea, pesticidul se găseşte în cele mai multe gospodării de la ţară.

Mădălina a lăsat un sms pentru soțul ei în care își motiva decizia  prin faptul că nu se mai suportă fizic, adăugând că oamenii din jurul ei “nu au nicio vină”. “Îmi cer scuze faţă de toţi cei pe care îi rănesc şi care ştiu că mă iubesc foarte mult. Îmi cer scuze de la Puiu (soţul artistei – n.r.). Îmi pare rău, dar nu mă mai suport fizic. Cei din jurul meu nu au nicio vină. Îmi cer scuze şi de la copilul meu, Petru, îngeraşul vieţii mele, pe care îl iubesc foarte mult”.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al cântăreţei Mădălina Manole va fi depus joi, la ora 14.00, în foaierul Sălii Radio din Capitală, acolo unde admiratorii îi vor putea aduce un ultim omagiu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata