Breaking news

7 morți după ce un elicopter israelian s-a prăbușit în județul Brașov

loading...

Şapte militari, printre care şi un militar român, după ce un elicopter care aparţine armatei israeliene s-a prăbuşit în localitatea Fundata, judeţul Braşov, transmite Realitatea TV.

CH-53_CM2Potrivit Ministerului Apărării Naționale,  militarul român era operatorul de bord al echipajului. Elicopterul prăbuşit era un aparat CH 53 utilizat în aplicaţii militare.

Elicopterul aparţine armatei din Israel şi se pare că la Boboc, judeţul Buzău, se află mai multe astfel de modele cu care soldaţii americani fac aplicaţii militare.

În perioada 18-29 iulie, la aerodromul Boboc se desfăşoară exerciţiul comun aerian Blue Sky 2010. Acest exerciţiu are ca scop antrenarea în comun a echipajelor aeronavelor de transport în zbor la joasă altitudine, în misiuni de căutare-salvare şi tip evacuare medicală (MEDEVAC), fără executarea de trageri sau utilizarea de muniţii reale, potrivit ministerului.

Un martor ocular susţine că a văzut în zona incidentului trei elicoptere, iar la un moment dat, unul dintre ele a dispărut brusc, învăluit în fum.

loading...
1 Comentariu
 1. hoinarnet spune

  Despre un alt elicopter-accident invaluit in mister?
  Peste 100000 de euro a costat inchirierea unui elicopter pentru transportul a cinci persoane in timpul campaniei electorale a lui Mircea Geoana.
  Elicopterul apartinand firmei brasovene Cobrex a fost vopsit in rosu,culoarea social-democrata.
  Atunci cand a fost intrebat de colegii de partid din BPN de unde va fi platit costisitorul mijloc de transport Mircea Geoana a dat asigurari ca nici un ban din visteria partidului nu va fi platit,elicopterul fiind decontat de “un bun prieten”
  Nu se stie exact cum au fost platite datoriile catre firma Cobrex Trans SRL din Brasov!
  Liderul Victor Ponta,a afirmat ca il intereseaza datoriile partidului doar dupa 20 februarie 2010,ziua cand i-a luat locul fostului presedinte PSD Mircea Geoana.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata