Breaking news

64% dintre români ar vota pentru demiterea lui Traian Băsescu

loading...

Traian Băsescu este ca și demis de către români, așa relevă un sondaj realizat de IMAS, la comanda Europa FM.

Potrivit sondajului de opinie realizat în perioada 5-7  iulie, 64% dintre românii cu drept de vot sunt pentru demiterea lui Traian Băsescu. În timp ce doar 27,4% sunt împotriva demiterii lui Băsescu.

Aproape 80% dintre românii cu drept de vot au spus că vor merge la referendum. Pe 29 iulie, se va organiza referendum la nivel național pentru demiterea lui Traian Băsescu din funcția de președinte al României ca urmare a suspendării acestuia de către Parlament.

Românii pot vota oriunde în țară și trebuie să răspundă cu DA sau NU la întrebarea: ”Sunteți de acord cu demiterea lui Traian Băsescu din funcția de președinte al României?

 

 

 

loading...
3 Comentarii
  1. Liviu spune

    Asa sa dea bunul Dumnezeu si sa scapam odata de blestem !!! Doamne ajuta !!!

  2. Doina spune

    SPER sa voteze pentru DEMITEREA acestui individ din functia de presedinte, MAI MULT DE 65%! Sper ca romanii sa se destepte! NU pentru ca le-a furat banii, ci pentru ca MINTE, pentru ca e CINIC, pentru ca a promovat SLUGI inculte si imorale in functii inalte; pentru ca este LAS si nu stie sa se retraga cand vede CLAR ca nu mai e suportat! Pentru ca-i acuza pe adversarii sai politici de toate pacatel;e de care se face EL INSUSI VINOVAT!

  3. Dan IORGULESCU spune

    DA, pentru binele tarii basescu TREBUIE sa fie DEMIS!. A fost un sarlatan, un sef de haita inconjurat numai de servitori, slugi care l-au ascultat orbeste stiind ca astfel vor primi o halca din ROMANIA. Ca si in cazul lui ceausescu, alaturi de el nu a putut rezista nici un om INTELIGENT. Numai cei care l-au cunoscut personal si-au putut da seama ce caracter josnic are acest competent marinar. Sa se duca pe mare DUPA ce va iesi din PUSCARIE. In istorie va ramane ca o MARE RUSINE pentru ROMANIA !!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata