Breaking news

3000 de protestatari, luni, la Parlament

loading...

Circa 3.000 de sindicalişti vor participa, luni, la un miting de protest în faţa Parlamentului, în timp ce premierul Emil Boc îşi va asuma răspunderea pe cele două proiecte de lege anticriză.

palatul_parlamentuluiLiderii celor cinci confederaţii sindicale au anunţat, joi, calendarul acţiunilor de protest pentru săptămâna viitoare.  Marţi şi miercuri vor continua mitingurile în faţa Parlamentului cu maximum 2.000 de persoane, iar în teritoriu vor fi pichetate sediile parlamentarilor pentru a-i sensibiliza să voteze moţiunile de cenzură depuse împotriva celor două proiecte de lege.

Totodată, liderii sindicali au anunţat că în ziua dezbaterii moţiunilor de cenzură va fi grevă generală la nivel naţional şi şi-au exprimat speranţa să li se alăture toate categoriile sociale.

De asemenea, marţi, 15 iunie, sau în funcţie de ziua în care se vor dezbate moţiunile de cenzură, circa 20.000 de sindicalişti vor organiza un miting de protest în faţa Parlamentului, iar în jurul clădirii se va forma un lanţ uman.

Totodată, sindicaliştii vor ocupa balcoanele sălii Parlamentului pentru a vedea exact cum votează parlamentarii.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata