Breaking news

228 tone de grâu confiscate de polițiștii din Timiș

loading...

În urma unei acțiuni a Poliției și Gărzii Financiare Timiș, pentru combaterea ilegalităţilor ce se comit în domeniul transportului, depozitării şi comercializării cerealelor au fost confiscate 228 de tone de grâu.

combina-recolta-grau-remorcaÎntre localităţile Timişoara şi Topolovăţu Mare, oamenii legii au depistat şase autotractoare cu remorcă ce transportau peste 228.000 de kg de grâu, ce aparţineau unei societăţi comerciale din Constanţa, conform site-ului tion.ro

Grâul a fost confiscat întrucât oamenii legii au stabilit că documentele emise de societatea comercială din Constanţa nu au fost întocmite cu respectarea prevederilor legale, respectiv borderourile de achiziţie nu aveau regim special, nefiind tipărite, înseriate şi numerotate de către Imprimeria Naţională.

Administratorul societăţii comerciale s-a ales și cu amendă penală dar și cu tot grâul confiscat.

Este al doilea transport confiscat de polițiștii timișeni în ultimele trei, zile. Pe 20 iulie oamenii legii au mai confiscat alte 145 de tone de grâu, aparținând unei societăți comercială din Deva, beneficiarul real al mărfii fiind o societate comercială din Oradea.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata