Breaking news

16 ani de închisoare pentru studenții măcelari de la Timișoara

loading...

Sergiu Florea şi Carmen Bejan, studenții la Facultatea de Medicină din Timișoara, care anul trecut au măcelărit un om, au primit 16 ani de închisoare, pentru fapta comisă.

sergiu.carmenJudecătorul Mircea Creţu a emis sentinţa: 15 ani pentru omor, 2 ani pentru profanare de morminte, 16 ani de executat pentru cei doi stidenți mediciniști, Sergiu Florea şi Carmen Bejanau, pentru uciderea şi tranşarea romului Trifu Schroth.

“Am avut un judecător tânăr care a decis soarta a doi inculpaţi tineri. Era de aşteptat că va lua în calcul şi viitorul lor. În această după-amiază voi discuta cu clienţii mei, care sunt în Germania. Sigur se vor arăta nemulţumiţi şi vor dori să depună recurs”, a spus Radu Zandomeni, avocatul familiei lui Trifu Schrot. Nici Camelia Ţăranu, avocatul lui Sergiu Florea, nu s-a arătată încântată de cei 16 ani de închisoare pe care va trebui să îi execute clientului ei, aceasta declarând că se va încadra în cele zece zile permise de lege pentru a depune recurs.

În momentul în care judecătorul Creţu a pronunţat sentinţa de condamnare a studenţilor criminali, tânăra a izbucnit în plâns în sala de judecată. Prietenul ei, Sergiu Florea nu a avut niciun fel de reacţie. „Îmi pare rău că a murit un om şi mai multe familii au suferit. Regret că nu am anunţat poliţia la timp. Doresc să fiu achitată!, a spus Carmen în faţa judecătorului. În timp ce Sergiu a declarat: „Îmi pare nespus de rău pentru toată această situaţie tragică. Îmi exprim regretul şi compasiunea. Viaţa mea a luat o altă turnură. Cel mai mult îmi pare rău că fosta mea prietenă nu are simţul răspunderii nici măcar în ultimul moment“.

Avocații celor doi studenți condamnați la închisoare, au declarat că vor face recurs la decizia judecătorului, în speranța că cei doi studenți vor primi o decize mai blândă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata