Breaking news

156 de autospeciale de intervenție au intrat în dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență

loading...

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență din România are de azi în parcul auto, 156 de autospeciale de primă intervenție.

autospeciale igsuCele 156 de autospeciale de primă intervenţie şi comandă achiziţionate în cadrul programului de înnoire a parcului auto al M.A.I. demarat anul trecut, au ajuns la unităţile operative din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

În funcţie de nevoile existente, serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă le-au fost alocate între 3-5 autospeciale operative – Dacia Duster, fiind astfel completată resursa tehnică existentă.

Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov i-au revenit cinci astfel de mijloace tehnice, având în vedere dinamica şi volumul intervenţiilor  înregistrat la nivelul zonei de competenţă.

Noile autovehicule din dotarea pompierilor români beneficiază de dotări specifice şi vor asigura o mai bună coordonare a misiunilor operative în teren exercitată de către factorii cu responsabilităţi în coordonarea intervenţiei.

Ministerul de Interne precizează: Creşterea gradului de securitate la nivelul comunităţilor rămâne o prioritate pentru Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, deziderat care poate fi asigurat doar prin eficientizarea acţiunilor de prevenire, dar şi de gestionare a situaţiilor de urgenţă printr-o reacţie promptă a echipajelor specializate formate din salvatori profesionişti şi tehnică modernă de intervenţie.

dacia duster - igsu

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata