Breaking news

11 polițiști din Pantelimon ridicați de procurori sub acuzația de luare de mită

loading...

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie  au efectuat miercuri dimineață, percheziţii la Poliţia Pantelimon. În urma descinderii, 11 agenţi de poliţie suspectaţi că au luat mită de la şoferi au fost duși la audieri la Parchetul București.

spaga politistiPolițiștii sunt acuzați de procurori de faptul că ar fi luat mită de la şoferi pe care îi opreau în trafic.

În dimineaţa acestei zile, a fost declanşată o acţiune de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală Anticorupţie, fiind efectuată o percheziţie la sediul unei unităţi de poliţie din jud. Ilfov  şi urmând a fi puse în executare 10 mandate de aducere. Acţiunea este efectuată într-o cauză ce are ca obiect săvârşirea infracţiunilor de luare de mită, fals intelectual şi abuz în serviciu contra intereselor publice. Din materialul probator administrat până la momentul actual a rezultat că în activitatea infracţională sunt implicaţi mai mulţi agenţi de poliţie rutieră”, se arată în comunicatul de presă al DGA, remis exclusivNEWS.ro.

La această oră, cei 11 polițiști sunt audiați de procurori, urmând să se emită ordonanțe de reținere pe numele acestora, pentru 24 de ore.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata