Breaking news

Accident cu 11 răniți pe Autostrada A 1

loading...

Un microbuz plin cu pasageri s-a răsturnat vineri dimineață, în jurul orei 6.20, pe autostrada A1, la kilometrul 27. 11 persoane au ajuns la spital.

accident autostrada A1Potrivit şefului Poliţiei Autostrăzii A1, comisar-şef Emilian Buican, în autovehiculul Ford Tranzit de tip opt plus unu se aflau şoferul, soţia acestuia şi colegi de muncă, zidari zilieri, care mergeau din localitatea de domiciliu, Floreşti-Stoieneşti, judeţul Giurgiu, la lucru în Bucureşti.

Accidentul s-a produs în jurul orei 6.20, după ce şoferului, care conducea maşina dinspre Piteşti spre Bucureşti, i s-a făcut rău la volan, la kilometrul 27 al autostrăzii A1.

„La un moment dat, în timp ce se deplasa pe sensul Piteşti-Bucureşti, calea doi, la kilometrul 27, şoferului i s-a făcut rău, iar maşina a intrat cu roţile pe banda mediană, dar nu a lovit glisiera din mijlocul autostrăzii. În acel moment soţia sa, aflată în dreapta, a redresat maşina, trăgând de volan, dar ulterior, la câteva fracţiuni de secundă, şoferul s-a trezit din şoc, s-a speriat şi a tras puternic de volan în dreapta, maşina răsturnându-se în şanţ. La faţa locului au venit la multe ambulanţe, care au preluat răniţii. Şoferul este într-o stare mai gravă, acuzând dureri lombale, celelalte victime având excoriaţii şi traumatisme minore. Conducătorul auto a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero„, a declarat şeful Poliţiei A1.

Unsprezece persoane aflate în maşină au fost preluate cu ambulanţe de la serviciile Bucureşti-Ilfov şi de la Giurgiu, dar şi de o ambulanţă din Caraş-Severin care trecea prin zonă, fiind transportate la spitale din Capitală. Opt dintre răniţi au fost duşi la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, doi la Spitalul Floreasca şi unul la Spitalul Elias.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili în ce condiţii erau transportaţi pasagerii, numărul acestora depăşind capacitatea maximă a maşinii.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata