Breaking news

”Rabla” revine din 20 februarie

loading...

Programul ”Rabla”destinat persoanelor fizice și juridice, care doreșc să își schimbe mașina veche cu una nouă, va debuta în 20 februarie 2010.

1253088670Românii care doresc să intre în programul ”Rabla” trebuie să se prezinte la  Remat, începând de săptămâna viitoare, pentru a intocmi actele de casare a mașinii.  Din 20 februarie atât persoanele fizice cât și cele juridice se pot prezenta la operatorii autorizați pentru casarea autovehiculului. În acest an, persoanele fizice pot să caseze până la trei mașini și să beneficieaze astfel de trei tichete în valoare totală de 11.400 de lei pe care să le folosească achiziționând o mașina nouă. Totodată, tichetele valorice pot fi vândute în cazul în care beneficiarul nu are banii necesari pentru cumpărarea unei mașini noi.

Potrivit ghidului de finanțare, firmele pot să primească un singur tichet valoric în valoare de 3.800 de lei pentru fiecare mașină pe care vor să o achiziționeze. Societățile comerciale pot casa maxim casa 220 de masini. Limita de casare scade până la suma de 10.000 de euro în cazul în care firmele solicitante au ca domeniu de activitate trasportul de persoane sau marfă. Ministerul Mediului a aprobat pentru programul din acest an un buget de 228 de milioane de lei, buget care va permite casarea a 60.000 de mașini.


loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata