Breaking news

Șofer cu salariul de director la Ministerul Muncii:4000 de lei

loading...

Culmea nesimțirii și a tupeului. Cel mai bine plătit şofer din cadrul Ministerului Muncii are un salariu de bază de 4050 de lei, conform realitatea tv.

soferLa Ministerul Muncii, şoferul câştigă mai mult decât un director general sau un consilier. Potrivit datelor, publicate pe site-ul instituţiei, un şofer de la Compartimentul administrativ a câştigat în aprilie 2010 un venit de 4050 de lei. De altfel, şoferul este încadrat pe postul respectiv cu un salariu de bază de 4050. În acelaşi timp, un director general de la compartimentul sectorial pentru dezvoltarea resurselor umane a încasat în aceeaşi lună un venit de 3691 de lei, iar un expert la compartimentul dialog social 1361 de lei. Cel mai bine plătit angajat din Ministerul Muncii este însă un Manager Public din Compartimentul de programare şi evaluare program, cu un venit lunar net de 8.097 lei (1.950 euro) în aprilie.

Cel mai prost plătit funcţionar din Minister, un Expert în Managementul Informaţiei, care a primit doar 728 lei în luna aprilie (175 euro).

Doar cinci subordonaţi ai ministrului Mihai Şeitan câştigă mai bine decât ministrul însuşi, potrivit datelor publicate pe site-ul Minsterului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale. Ministrul are un venit lunar de 5.361 lei (1.280 euro), identic cu salariul său de bază. Cele mai mici salarii din Ministerul Muncii sunt obţinute de referenţi şi experţi, acestea variind între 728 şi 900 lei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata