Breaking news

Lider PD-L suspect de crimă

loading...

Vicepreşedintele Organizaţiei judeţene a PDL Hunedoara, Marian Mihalache, care este şi director coordonator adjunct al APIA Hunedoara, este principalul suspect în cazul uciderii unei românce în Capitala Irlandei.mihalache

Poliţia irlandeză îl anchetează pe Marian Mihalache, ca principal suspect într-un caz de omucidere. Hunedoreanul, care este şi vicepreşedinte PD-L Hunedoara, este bănuit că ar fi ucis la Dublin o femeie, tăindu-i acesteia gâtul cu un cuţit. Crima s-a petrecut în urmă cu 4 zile în căminul Institutului Irlandez de Management din capitala Irlandei unde Mihalache ar fi inchiriat un apartament. Loredana Pricăjan, în vîrstă de  35 de ani, era stabilită în Dublin de 6 ani, unde muncea ca asistentă. Mama femeii care a murit în Dublin, Maria P., din localitatea hunedoreană Vaidei, susţine că fiica ei a avut, mai demult, o relaţie cu Marian Mihalache, care în ultimii 15 ani ar fi fost de mai multe ori în vizită în casa familiei acesteia.

Poliţia irlandeză a solicitat vineri părţii romîne,  prin Interpol, date despre suspect şi victima sa, precum şi elemente care ar putea stabili o posibilă relaţie între ei. Poliția irlandeză susține că lângă trupul neînsufleţit, care prezenta mai multe răni de cuţit, a fost găsit Marian Mihalache. Conform cotidianului Irish Independent, poliţiştii presupun că între cei doi a avut loc o ceartă violentă şi că Mihalache ar fi încercat să se sinucidă după ce şi-a înjunghiat prietena. Poliţia a fost anunţată de vecinii alarmaţi de zgomotele ciudate care se auzeau din apartamentul închiriat de români. La faţa locului., organele de anchetă au găsit victima zăcând fără viaţă în pat cu gâtul tăiat.cutit_mana

Potrivit IGPR şi publicaţiei “Irish Independent”,  în prezent Marian Mihalache se află internat la spitalul St Vincent’s din Dublin. El nu poate vorbi încă, dar , medicii din clinică spun că rănile pe care şi le-a provocat cu cuţitul în regiunea gâtului,  în intenţia de a-şi pune capăt zilelor, nu au fost de natură să-i pună viaţa în pericol.

Conform legislaţiei internaţionale actuale, Marian Mihalache va fi anchetat de poliţia irlandeză, iar dacă va fi găsit vinovat îşi va executa pedeapsa într-o închisoare din Irlanda.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata