Breaking news

Zmeura de Aur pentru Sandra Bullock

loading...

Îniante de a păși pe covorul roșu de la Oscar, Sandra Bullock a câştigat premiul Zmeura de Aur pentru cea mai slabă actriţă a anului pentru rolul jucat în filmul de comedie “All about Steve”.

sandrabullockPremiile Zmeura de Aur sunt acordate cu 24 de ore înainte de decernamrea premiilor Oscar. La această categorie sunt nomnializați toti cei care nu au excelat în interpretare în producțiile cinematografiece în care au jucat. Ironia sorții face ca Sandra să fie nominalizată în acest an la Premiile Oscar pentru cea mai bună actriță în rol principal, fiind cotată cu șanse foarte mari să câștige trofeul.

Bullock, prezentă la decernarea Zmeurei de Aur, a afişat umor, acuzând juriul că a votat pentru ea din simplul motiv că a promis că va veni în cazul în care câştigă. “Am spus că voi veni să-mi ridic premiul şi apoi am câştigat în mod miraculos!”, adăugând că victoria ei este încă o dovadă că, la Hollywood, tot ce trebuie să faci este să “apari şi primeşti un premiu“.

Am adus şi scenariul cu mine. Sunt pregătită să parcurg fiecare pagină în parte, să citesc partea mea aşa cum am făcut-o în film şi dacă cineva este dispus să-mi arate cum ar fi trebuit să o interpretez mai bine…Putem să facem asta până la 4 dimineaţa. Sau mai bine vă uitaţi la film şi vă mai gândiţi încă o dată la decizia voastră, şi mai apar şi anul viitor, iar după putem să mergem la o băutură“, a spus actriţa. Publicul a aclamat-o şi a aplaudat-o.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata