Breaking news

Ziua Naţională a României la Expoziţia Mondială Expo Shanghai 2010

loading...

Astăzi 29 iulie la  Shanghai România sărbătorește ”Ziua Naţională a României la Expoziţia Mondială Expo Shanghai 2010” în cadrul sărbătorii se va lansa brandul turistic al României.

expo-2010-romaniaAstăzi la pavilionul României de la Shanghai vor fi prezenți Nadia Comăneci, Ilie Năstase, Gheorghe Hagi, Ministrul de  Externe Teodor Bacoschi și Ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului Elena Udrea. La inaugurarea Zilei Naţionale a României la Expo Shanghai 2010 a fost arborat steagul ţării, iar programul artistic a fost susţinut de ansamblul ‘Căluşarii Slatinei’.

Elena Udrea, consideră că noul brand turistic al României îşi propune să arate o nouă imagine a României, legată de natură şi de patrimoniul cultural românesc.

Din acest nou proiect a fost exclus litoralul şi Dracula, axându-se mai mult pe natură şi pe munţii României.

Crearea şi promovarea brandului turistic al României, finanţate din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional, fac parte din categoria acţiunilor de promovare a potenţialului turistic al României, pentru care sunt alocaţi 75 milioane de euro până la finalul anului 2013.

Suma pe care o va plăti ministerul pentru aceste servicii este de 894.970 de euro, bani alocaţi României în acest scop de Uniunea Europeană, prin Programul Operaţional Regional.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata