Breaking news

Whitney Houston la un pas de moarte

loading...

Celebra interpretă americană, Whitney Houston s-a prăbuşit în culisele show-ului pe care îl susţinea în Coreea de Sud, în urma consumuluid e alcool și dorguri.

whitneyArtista Whitney Houston, a fost găsită în stare de inconştienţă la reşedinţa sa din cauza unei supradoze de cocaină amestecată cu alcool. la doar 46d e ani cântăreaţa  aratăd e parcă ar avea 60. În prezent este în comă şi primeşte îngrijiri medicale la o clinică privată din Los Angeles, potrivit National Enquirer. Dacă va continua să consume cocaină şi alcool,  Whitney Houston va mai avea de trăit cel mult cinci ani, spun medicii care o supraveghează.

Anul trecut, prezentă în emisiunea celebrei Oprah, Whitney Houston a făcut mai multe dezvăluiri legate de carieră şi de viaţa personală. Diva a recunoscut că succesul pe care l-a cunoscut după ce a jucat în filmul Bodyguard, relaţia cu Bobby Brown şi consumul de droguri au marcat declinul acesteia.

Cântăreaţa i-a şocat pe cei prezenţi în platoul de televiziune după ce a recunoscut că timp de şapte luni a purtat numai pijamale.

După o pauză de şapte ani, Whitney Houston susţinea că şi-a pus viaţa în ordine: a divorţat de Bobby Brown, a învins dependenţa de alcool şi de droguri şi s-a relansat în muzică. Însă de la vorbe la fapte este drum lung iar faptele din ultimele zile vorbesc de la sine despte voința starului american de a reveni la o viață normală. Majoritatea artiștilor internaționali cad pradă drogurilor după ce ating culmile celebrității însă mai toți au sfârșit tragic în urma unei supradoze de dorguri. Și Whitney Houston are șanse să sfârșească cam în același fel, dacă nu renunță definitiv la droguri.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata