Breaking news

Omar Hayssam a fost adus în România, din Irak

loading...

Omar Hayssam a fost adus în România de către autorități dintr-o închisoare din Irak, cu ajutorul Statelor Unite, spune Vocea Rusiei.

hayssamOmar Hayssam a fost livrat de americani, autorităților române, direct dintr-o închisoare din Irak. Informația a fost publicată de Vocea Rusiei care citează pe directorul agenției de presă din Siria.

Siria nu are nicio legătură cu persoana şi soarta acestui terorist. Din informaţiile pe care le am, el era ţinut la o închisoare din Irak şi de acolo a fost transferat în România”, a declarat pentru Vocea Rusiei, Ahmed Daua, directorul agenţiei de presă SANA, agenţia de stat a Siriei.

Vocea Rusiei se întreabă de ce structură a fost adus Hayssam în România, de  ”o structură controlată de Băsescu sau de o structură controlată de Ponta”.

Pe 19 iulie 2013, la 7 dimineața, Administrația Prezidențială anunța victorioasă că Omar Hayssam a fost adus în țară și că se află în custodia Poliției Române.

Pe 19 iulie, la ora 18.30, într-o conferință de presă susținută la Cotroceni, Băsescu a spus că nu poate preciza din ce țară a fost adus Hayssam întrucât România ar fi efectuat o operațiune ilegală pe teritoriul altui stat pentru capturarea teroristului.

Marți seară, Administrația Națională a Penitenciarelor a precizat că sirianul se află încarcerat la Penitenciarul Rahova.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata