Breaking news

Vladimir Putin vrea să refacă cu orice preț URSS

loading...

Președintele Rusiei, Vladimir Putin a dezvăluit fără să vrea, interesele ascunse ale Federației în Crimeea și în fostul spațiu ex-sovietic. Putin vrea să refacă cu orice preț, URSS.

putin interventie militara in crimeeaDeși UE și SUA amenință Rusia cu sancțiuni economice dure, Putin tace și face. Ba mai mult, scapă porumbelul, fără să vrea și dezvăluie planul ascuns.

Fără să știe că microfoanele sunt deschise, Putin a spus la finalul unei conferințe de presă, unui apropiat de-al său că: Destrămarea URSS-ului a fost cea mai mare CATASTROFĂ GEOPOLITICĂ a secolului XX. Eu voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a reuni vechiul URSS. Înregistrarea cu Vladimir Putin au apărut pe site-urile ruseşti.

Analiştii politici consideră că lipsa de reacţie oficială a liderului de la Kremlin este “suspectă”. Pe lângă convorbirile telefonice pe care acesta le-a avut cu diverşi lideri politici europeni, Putin nu prea a ieşit să facă declaraţii publice lămuritoare cu privire la situaţia din Ucraina. Preşedintele rus “tace, dar le face”.

Rusia nu va renunţa în ruptul capului la “părticica” preţioasă care îi asigură control parţial peste Ucraina, iar ţara condusă “legitim” de Ianukovici pare să nu cedeze în faţa ruşilor.

Europa intervine doar la nivel declarativ şi condamnă acţiunile militare şi sociale ale Rusiei în Ucraina, mai mult nu poate face, pentru că dependenţa de Rusia este incredibilă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata