Breaking news

Viviane Reding face lobby pentru Băsescu și spune că România nu intră în Schengen

loading...

Oficialii europeni, în frunte cu Vicepreşedintele Comisiei Europene Viviane Reding, se dau de ceasul morții susținând că România nu intră în Schengen dacă se continuă procedura de suspendare și demitere a lui Traian Băsescu.

Dintr-o dată președintele suspendat Băsescu, este foarte ”iubit” de liderii europeni, care nu mai contenesc cu remarci privind faptul că a fost suspendat pe nedrept și foarte rapid, fapt ce aduce atingere statului de drept.

Doamna Viviane Reding nu dă doi bani pe ce spun reprezentanții Guvenrului României și dă crezare doar spuselor Monicăi Macovei.

În loc să aștepte să discute cu Minsitrul Justiției, Titus Corlățean cu privire la cele întâmplate în România, Viviane Regind se apucă să declare că: există un mare pericol care ar putea pune sub semnul întrebării progresele pe care le-am făcut în ultima vreme. Personal, eu văd un mare pericol în recentele evenimente din România, care pot afecta progresele înregistrate în ultimii ani.

Deși CCR a decis că suspendarea lui Traian Băsescu s-a făcut constituțional și l-a validat în funcția de președinte interimar pe Crin Antonescu, oficialii europeni continuă să declare că în România statul de drept este încălcat și că nu sunt de acord cu suspendarea lui Băsescu.

Oare de ce oficialii europeni sunt acum aliații lui Băsescu? Poate pentru că a fost umil și servil și a  fost un lider de țară care știa să spună doar YES MAN sau YES MADAM?

Ciudat este faptul că oficialii europenu nu aștaptă să priemască și un răspuns oficial din partea Guvernului României, cel incriminat în acest scandal europeană, încălcând astfel un principiu de bază al democrației mult clamate de liderii Uniunii Europene.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata