Breaking news

Victor Spirescu, primul român ajuns pe 1 ianuarie în Anglia, concediat după opt zile de muncă

loading...

Victor Spirescu, primul român venit la muncă în Marea Britanie pe 1 ianuarie 2014, a fost deja concediat de la spălătoria auto unde lucra. Pentru că vorbea prea mult la telefon.

Victor SpirescuVictor Spirescu a devenit celebru în Marea Britanie după ce a fost așteptat pe aeroport în Londra de un parlamentar birtanic dar și de o armată de jurnaliști.  Românul și-a început lucrul la o spălătorie auto, pe 2 ianuarie, însă a rezistat doar o săptămână. Angajatorul l-a dat afară, pe motiv că românul vorbea prea mult la telefon.

Victor Spirescu susţine că a fost concediat, în urma mediatizării cazului său. Românul spune că ziariştii ar fi de fapt de vină, pentru că l-au tot sunat și de aceea trebuia să tot vorbească la telefon.

În săptămâna petrecută în Marea Britanie, românul a făcut turul televiziunilor britanice și a acordat zeci de interviuri.

Dacă unele ziare l-au prezentat drept un muncitor cinstit şi harnic, dispus să accepte o slujbă pe care britanicii n-o vor, The Sun a scris că Spirescu a fost găsit vinovat de comiterea unei agresiuni, în iunie 2011, când şi-ar fi bătut prietena.

Femeia, care s-ar numi Ana şi ar avea acum 26 de ani, a declarat că Spirescu a lovit-o şi a trântit-o la pământ, într-un parc, după care a bătut-o. Ea a mai afirmat că Spirescu a ameninţat-o că o va arunca într-un lac. Tânăra a declarat că s-a despărţit de Spirescu pentru că acesta nu a reuşit să-şi găsească un loc de muncă.

Între timp, românul s-a logodit cu o tânără în vârstă de 19 ani, care a rămas acasă, într-un sat din Transilvania. Noua lui iubită locuieşte într-o casă care nu are apă curentă şi care a fost evaluată de tabloidul britanic la două mii de lire sterline.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata