Breaking news

Victor Ponta spune că va demisiona dacă se dovedește că a plagiat

loading...

Într-un interviu acordat publicaţiei “El Pais”, premierul Victor Ponta  a declarat că va demisiona dacă se divedește că a plagiat lucrarea de doctorat.

Ponta a spus că dacă Comisia de etică va constata că teza sa de doctorat este un plagiat, se “va retrage” din fruntea Guvernului.

”Am început teza în 1999 şi, de atunci, am fost ministru în guverne diferite, vicepreşedinte al Parlamentului şi sunt liderul partidului de doi ani. Am respectat toate regulile existente în România. Am cerut Comisiei de etică din cadrul Ministerului Educaţiei să verifice lucrarea mea şi sunt convins că se va demonstra că nu sunt vinovat de plagiat. Din păcate, este vorba de un atac politic din partea preşedintelui, după ce mi-am anunţat dreptul de a fi prezent la Bruxelles. Da. Îmi asum responsabilitatea, dar consider că am fost acuzat dintr-un motiv politic şi, în plus, nu au dorit să asculte punctul meu de vedere„, spune Ponta în El Pais.

Premierul spune că această problemă a apărut ca urmare a conflictului existent între el şi preşedinte pe tema prezenţei la Consiliul European.

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    Esti nebun ?? Nu ai plagiat si chiar daca ai fi plagiat oricum nu trebuie sa demisionezi !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata