Breaking news

Un tânăr din Spania a prezis demisia lui Benedict și alegerea Papei Francisc I

loading...

Un tânăr din Spania ar putea deveni noul Nostradamus. Acesta a avut un vis în noaptea de 1 februarie 2013, pe care l-a povestit iubitei sale, care a postat mărturisirea pe contul ei de Twitter.

prevestire alegere papa francisc IYolanda de Mena din Spania, a fost trezită cu noaptea în cap de iubitul ei pe 11 februarie, pentru a-i povesti un vis. Tânărul i-a spus că omenirea va avea un nou Papă, care se va numi Francisc I.

La scurt timp după ce iubitul ei i-a povestit visul, Yolanda a postat un mesaj pe contul ei de Twitter în care dădea vestea cea mare.

Prietenul meu s-a trezit noaptea trecută, la ora 4 dimineața spunând că a visat nou Papă care s eva numi “Francisc I” și că azi Benedict își va da demisia”, a scris tânăra pe Twiter.

Mesajul a fost postat pe Twitter  pe 11 februarie 2013 la ora 3 și 06 minute AM, adică la 3 noaptea.

Zece ore mai târziu, Papa Benedict al XVI-lea anunța oficial că renunță la Pontificat.

Predicția tânărului s-a confirmat 100% pe 13 martie 2013, când Arhiepiscopul de Buenos Aires, Jorge Mario Bergoglio a fost ales Suveran Pontif și și-a ales numele de Papa Francisc I.

Postarea tinerei din Spania a devenit virală pe Twitter după ce s-a adeverit şi, mai ales, după numirea noului Papă.

Predicția tânărului s-a adeverit în totalitate, fapt ce-l transformă pe acesta într-un veritabil Nostradamus al secolului XXI.

loading...
1 Comentariu
  1. Gabi spune

    si mai e si frumusel 😀

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata