Breaking news

Un român mort și alți 9 răniți într-un accident petrecut în Ungaria

loading...

Grav accident de circulație, petrecut luni dimineața în Ungaria, la 30 de kilometri de graniţa cu România, fiind implicate un autocar şi două microbuze cu cetăţeni români.

accident.ungariaÎn urma impactului dintre cele două autocare, un român de 60 de ani, a decedat iar altele nouă au fost rănite grav și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În accident au fost implicate un autocar şi două microbuze pline cu cetăţeni români care se întorceau în ţară.

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Bihor au precizat că accidentul a avut loc pe şoseaua 42 , între localităţile Berettyoujfalu şi Foldes, pe direcţia de mers spre Borş.

Potrivit poliţiei ungare locale, din informaţiile preliminare referitoare la accident, a rezultat că un autobuz care avea în spatele său alte trei microbuze româneşti a frânat brusc. Autobuzul a fost depăşit de primul microbuz, în schimb cel de-al doilea, care a frânat la rândul său foarte brusc, a fost lovit din spate de un al treilea microbuz, formându-se practic un carambol.

Consulatul general al României la Gyula nu a fost informat oficial în legătură cu acest accident, însă reprezentanţii consulatului au solicitat deja informaţii poliţiei locale şi se deplasează la faţa locului pentru a acorda asistenţa necesară.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata