Breaking news

Un nou atac terorist la Volgograd. 12 morți în urma unei explozii produse într-un troleibuz

loading...

Orașul rus Volgograd este bombardat de atentate teroriste. La nici 24 de ore de la explozia din gara de tren, o altă bombă  a fost detonată luni dimineață într-un troleibuz.

atentat terorist troleibuz volgogradNici nu au apucat bine să se dezmeticească din tragedia produsă duminică în gară, că locuitorii din Volgograd sunt îngroziți de încă un atentat cu bombă.

Cel puțin 12 persoane au murit, iar altele 28 sunt grav rănite, după ce luni dimineață, o bombă a explodat într-un troleibuz plin cu navetiști. Printre victime se află și un copil.

Explozia a fost atât de puternică încât troleibuzul s-a făcut praf iar ferestrele clădirilor din zonă s-au făcut țăndări.

Vladimir Markin, purtătorul de cuvânt al Comitetului de Investigații din Rusia a declarat că explozia din troleibuz a fost un atac terorist. Autoritățile locale ruse spun că între cele două atentate există o legătură și că ambele au vizat mijloace de transport în comun.

În cazul atentatului cu bombă de la gară de duminică, cel puțin 17 persoane au decedat iar altele 40 au fost rănite grav.

Președintele Vladimir Putin s-a întâlnit de urgență, luni, cu șefii de servicii din Rusia și cu Ministerul de Interne, pentru a discuta despre măsurile de securitate de consolidare după atentatele cu bombă.

Cele două atentate teroriste vin cu 40 de zile înainte de deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci, oraș situat la aproximativ 690 km de Volgograd.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata