Breaking news

Un minor a devenit tată la vârsta de 12 ani, după ce a fost violat de o femeie de 36 de ani

loading...

Un copil din Noua Zeelandă a devenit tată la vârsta de 12 ani, după ce a fost violat timp de mai multe luni, de mama unui coleg de școală.

tata la 12 aniIncredibil dar adevărat. Un copil în vârstă de doar 12 ani a devenit tată, după ce a fost abuzat sexual de mama unui coleg de școală. Femeia a început să întrețină relații sexuale cu minorul când acesta avea doar 11 ani.

Totul a început în aprilie 2012, când când băiatul a mers împreună cu prietenul său, după școală, la casa acestuia. Mama acestuia, în vârstă de 36 de ani, i-a dat băiatului alcool după care l-a forțat să întrețină relații sexuale cu ea.

Nouă luni mai târziu, minorul a devenit tată, la doar 12 ani. Speriat de cele întâmplate, elevul s-a dus la directorul școlii și a povestit cum a fost obligat de mama colegului său să întrețină relații sexuale cu ea și că a devenit tată.

Directorului școlii Auckland South din Noua Zeelandă,  a alertat autoritățile. Din păcate, întrucât legislația din Noua Zeelandă prevede că doar un bărbat poate fi acuzat de viol, femeia scapă basma curată pentru că l-a supus pe minor la abuz sexual.

Cazul minorului devenit tată în urma unui viol, a scandalizat opinia publică și a determinat autoritățile să ia în considerare schimbarea legii.

Ministrul Justiției, Judith Collins a declarat că a solicitat consilierilor săi să studieze legea și să vadă dacă aceasta necesită schimbată pentru ca astfel de abuzuri să fie pedepsite.

Legislația actuală prevede ca infracțiunea de viol să fie aplică numai atunci când oamenii sunt forțai să facă sex, însă numai bărbații pot fi acuzați de viol.

Psihologii spun că sănătatea mintală a tânărului devenit tată fără voia lui ar putea fi serios afectată și că acesta ar putea avea probleme într-o viitoare relație și că s-ar putea refugia în droguri, alcool și țigări.

Tânărul poate fi mândru că la vârsta de 11 ani a devenit fertil și a putut lăsa însărcinată o femeie, lucru care-i poate crește ego-ul și să-l facă vestit în rândul femeilor din Noua Zeelandă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata