Breaking news

Un cocoș a fost salvat de la tăiere pentru că face…ouă

loading...

Un cocoș din statul indian Uttar Pradesh, a scăpat de la tăiere întrucât cel care îl cumpărase ca să-l transforme în friptură, a constatat că acesta face ouă.

cocos ouaUn cocoș care a fost la un pas să ajungă friptură la cuptor, a ajuns brusc, vedetă internațională.

Detaliul care l-a transformat pe cocoș din friptură în vedetă, este oul. Înaripatul viu colorat face ouă, câte unul la trei zile.

Cocoşul şi-a petrecut ceea ce ar fi trebuit să fie ultima lui noapte pe Pământ sub un coş de nuiele, urmând să fie tăiat şi gătit a doua zi.

Dimineața, stăpânului cocoşului, Ramhet Rawat din Dharkuiyyan, localitate situată în districtul Barabanki din Uttar Pradesh, după ce a ridicat coşul, proprietarul a găsit cocoşul aşezat pe un ou.

Toţi cei care au văzut pasărea au confirmat însă că este vorba despre un cocoş şi nu o găină, constatare care i-a salvat viaţa cocoşului, cel puţin până în prezent.

Grație acestei calități, cocoșul a fost iertat de proprietar de la  sacrificare și a devenit brusc atracția tuturor vecinilor care s-au înghesuit să vadă cocoșul care face ouă.

Oamenii se înghesuie să vadă cocoșul, să facă fotografii cu el iar alții oferă bani drept donaţie, considerând pintenatul drept un semn trimis de zei.

Veterinarii din regiune au solicitat ca admirabila galinacee să fie predată unui institut de cercetări veterinare pentru ca specialiştii să-şi dea seama cum este posibil ca un cocoş să facă ouă.

Cel mai probabil, cocoșul este hermafrodit, având și aparat genital feminin care-i permite să facă ouă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata