Breaking news

Un canadian și-a ucis și mâncat propriul câine, după ce animalul îl salvase de la moarte

loading...

Marco Lavoie, un canadian în vârstă de 44 de ani, și-a ucis și mâncat propriul câine, după ce a rămas fără provizii trei luni de zile în sălbăticie. Așa l-a răsplătit canadianul pe câinele care-l salvase de la moarte.

marco si caineleCanadianul a plecat la începutul verii într-o excursie în zona sălbatică din valea Râului Nottaway din Quebec, Canada.

Bărbatul a plecat în excursia în sălbăticie împreună cu câinele său. Într-o noapte, cortul bărbatului a fost atacat de un urs iar Marco a scăpat cu viață cu ajutorul câinelui său, un Ciobănesc German.

Canadianul a scăpat cu viață datorită câinelui său, dar a rămas fără provizii și barcă, acestea fiind distruse de ursul furios.

Ca să nu moară de foame, bărbatul, din disperare, a fost nevoit să-și ucidă cu sânge rece câinele și să-l mănânce ca să poată supraviețui.

Bărbatul și-a consumat propriul câine, după ce timp de trei zile făcuse foamea.

La două săptămâni de când bărbatul trebuia să se întoarcă din excursie, familia, îngrijorată, a anunțat autoritățile de dispariția acestuia.

După trei luni de stat în sălbăticie, bărbatul a fost găsit de autorități.

Acesta a fost gasit suferind de hipotermie, infometat si fara puterea de a vorbi. Marco slabise jumatate din greutatea sa initiala.

Marco Lavoie a fost găsit la 800 de km de Montreal, în stare de hipotermie, și aproape mort, fără a putea să vorbească. A fost dus la spital unde se află și în prezent în stare critică.

Andre Francois Bourbeau, un expert în supraviețuirea în sălbăticie, susține că Marco a făcut bine că și-a mâncat câinele, altfel nu avea cum să supraviețuiască atâta timp fără hrană.

loading...
1 Comentariu
  1. spanac spune

    ce drac de titlu e asta ma?
    initial l-am blestemat pe asta juma de ora
    apoi am citit articolul
    ca l-a mancat fiind NEVOIT!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata