Breaking news

13 persoane ucise în Serbia de către un bărbat cu probleme psihice

loading...

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, cu probleme psihice, a ucis 13 persoane, inclusiv un bebeluş, şi a rănit alte trei persoane, într-un sat, în apropiere de Belgrad.

atac armat serbiaLjubisa B., în vârstă de aproximativ 60 de ani, a ucis şase bărbaţi, şase femei şi un bebeluş,  în satul Velika Ivanca, situat la 50 de km sud de Belgrad.

Purtătoarea de cuvânt a spitalului de urgenţă din Belgrad, Nada Macura, a spus că atacatorul, un bărbat de 60 de ani, a folosit o armă cu care a ucis şase bărbaţi, şase femei şi un copil de doi ani. Ea a afirmat că, din câte se pare, atacatorul nu este un alienat mintal.

Potrivit ziarului Blic, Ljubiša Bogdanović l-a ucis mai întâi pe fiul său şi a tras în soţie, apoi a plecat prin sat, intrând din casă în casă şi trăgând în rude şi vecini.

La sfârşit, a încercat să se sinucidă. Nici atacatorul şi nici soţia sa nu au murit, însă ei sunt grav răniţi. Milorad Veljović, şeful poliţiei, a declarat pentru agenţia BETA că 12 persoane au decedat pe loc, iar o altă persoană a murit la spital. Veljović a mai spus că atacatorul a intrat în cinci case. Motivele atacului nu sunt pentru moment cunoscute.

Blic scrie că, în jurul orei 09:00, în sat a sosit şi fiica atacatorului, care nu locuia cu părinţii. Femeia este în stare de şoc şi refuză orice comentariu. Sătenii nu pot să-şi explice ce a provocat această tragedie. Potrivit vecinilor, Ljubiša era un om paşnic.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata