Breaking news

Un american s-a răzbunat crunt pe FISC. Și-a plătit taxa în monede ce cântăresc 726 kilograme

loading...

Un afacerist american a găsit o metodă inedită de a se răzbuna pe fiscul din SUA. Nick Stafford din Cedar Buff, Virginia a plătit taxa de 3000 de dolari, în monede de metal care cântăreau 726 kilograme, dându-le astfel de muncă angajaților de la Departamentul pentru Vehicule Motorizate.

american monede fiscNick Stafford din Cedar Buff, Virginia, s-a prezentat la ghișeu DMV cu cinci roabe de monede care cântăreau 726 kilograme. Aparatele de numărat bani nu au putut face față, astfel încât funcționarii au avut nevoie de șapte ore pentru a efectua această sarcină și a încasa taxa. Ei au început miercuri seară să numere cele 298.745 de monede totalizând 2.987,45 dolari și au terminat la primele ore ale dimineții următoare.

Nick Stafford a recurs la acest gest inedit în semn de protest după ce a contactat DMV pentru a primi informații referitoare la taxa ce îi era impusă și a fost nemulțumit de activitatea angajaților instituției. Stafford a declarat pentru BBC că vrea ca departamentele guvernamentale să fie mai responsabile față de solicitările venite din partea cetățenilor.

Pentru operațiunea de numărare a monedelor care au cântărit în total 726 de kilograme a fost nevoie de 11 angajați.

El a explicat că disputa cu DMV a fost declanșată de faptul că departamentul nu i-a oferit numărul de telefon direct de la care putea primi informații referitoare la înregistrarea mai multor autovehicule și la plata taxelor aferente acestor operațiuni — dat fiind că el deține mai multe locuințe în locații diferite.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata