Breaking news

Trump, la un pas de a fi demis. A dezvăluit informații clasificate furnizate de CIA

loading...

Preşedintele SUA, Donald Trump este acuzat că a dezvăluit informații clasificate provenite de la Agenţia Centrală pentru Informaţii. Informația vine într-un moment extrem de neplăcut pentru Trump: și al doilea decret privind migrația a fost blocat de justiția americană. 

trumpCongresmanul democrat, Adam Schiff, îl acuză pe Trump, că date ale Agenţiei Centrale pentru Informaţii au fost obţinute prin atacuri cibernetice în timpul Administraţiei Barack Obama.

Într-un interviu acordat postului Fox News, Donald Trump a încercat să justifice sugestiile că Turnul Tower ar fi fost interceptat în timpul mandatului preşedintelui Barack Obama, în campania electorală prezidenţială.

Apropo de CIA, vreau ca oamenii să ştie că au fost sustrase date de la CIA prin atacuri cibernetice, s-au luat o serie de lucruri, în anii Administraţiei Obama. Nu a fost în timpul nostru, a spus Trump.

Ca reacţie, Adam Schiff, membru al Comisiei pentru Informaţii a Camerei Reprezentanţilor, a acuzat că Donald Trump este neglijent cu informaţii clasificate.

“Preşedintele pare să fi vorbit despre un lucru care, dacă se va dovedi adevărat şi precis, ar putea fi considerat informaţie clasificată”, a afirmat Schiff, citat de site-ul Politico.com.

WikiLeaks a dezvăluit recent o serie de informaţii sustrase de la CIA prin atacuri cibernetice.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata