Breaking news

Trei americani au creat un rechin uriaș din zăpadă – VIDEO

loading...

Trei frați din Statele Unite se bucură din plin de zăpada căzută din abundență, căzută în curtea casei.  Americanii au reușit să construiască din zăpadă un rechin uriaș de toată frumusețea care a atras privirile curioșilor.

rechin urias din zapadaAustin, Connor și Trevor Bartz sunt cei trei frați din New Brighton, un orăsșel din statul american Minnesota, care cu măiestrie și talent au reușit să creeze minunăția de rechin.

Ideea cu animalele uriașe din zăpadă a pornit după ce părinții i-au pus să dea zăpada din curtea casei dar și de la vecini. Tinerii s-au gândit că un maldăr de zăpadă ar da prea urât și atunci le-a venit ideea să dea viață unor animale gigant din fulgii de nea.

Cei trei frați nu sunt la prima abatere în ceea ce privește animalele uriașe. În 2012 au creat un pește arici, în 2013 o morsă uriașă, iar anul ăsta un rechin.

Figurina din zăpadă ce întruchipează un rechin uriaș este înaltă de șase metri și pentru a-i da viață, cei trei frați au muncit la ea timp de trei săptămâni. Însă efortul a meritat din plin.

Cei trei frați au devenit celebri în toată lumea. Atât presa americană cât și cea internațională a scris despre realizările fraților Bartz. Aceștia au postat pe youtube, un videoclip de 57 de secunde, care surprinde etapele realizării rechinului uriaș,  videoclip care a adunat peste 340.000 de vizualizări.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata