Breaking news

Tânăr înjunghiat de 17 ori pentru că a sărutat o fată într-un bar din Turcia

loading...

Dwayne Ward, un adolescent britanic în vârstă de 17 ani a fost înjunghiat de 17 ori, torturat și dezbrăcat de doi turci, doar pentru faptul că a sărutat o fată într-un bar din Turcia. 

britanic injunghiat in turciaUn adolescent britanic se zbate între viață și moarte după ce a fost torturat și înjunghiat de nenumărate ori, de către doi turci în stațiunea Marmaris. Și toate astea pentru că ar fi sărutat o fată din Turcia, într-un bar.

Dwayne Ward se afla împreună cu familia lui, într-o vacanță în Turcia.  Marți seară a mers într-un bar din stațiunea Marmaris unde a sărutat o fată, după care toi tineri turci s-au năpustit asupra lui. Turcii l-au lovit în cap cu o sticlă, după care l-au dezbrăcat, torturat și înjunghiat de 17 ori.

Potrivit poliției și rapoartelor medicilor, Dwayne a fost înjunghiat mai multe ori, inclusiv de două ori în gât și de mai multe ori în piept. Britanicul a fost înjunghiat în zona abdomenului, picioarelor, spate și chiar unele înjunghieri i-au străpuns inima.

Trupul gol al Dwayne Ward, a fost descoperit de către localnici, într-o grădină publică din Marmaris, într-o baltă de sânge.

Dwayne Ward a fost internat de urgență și supus unei intervenții chirurgicale la Spitalul de Stat din Marmaris, unde se află în stare critică.

Polițiștii turci au demarat o anchetă fulger, și în doar 48 de ore au reținut doi suspecți.

Attila Dincer, în vârstă de 26 de ani, și Ismail A în vârstă de 24 de ani au fost arestați pentru că ei l-ar fi înjunghiat și torturat pe tânărul britanic.

Starea de sănătate a tânărului britanic s-a îmbunătățit ușor, dar rămâne în continuare în stare critică, medicii turci fac eforturi să-i salveze viața.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata