Breaking news

Staţiunea Geoagiu-Băi pomovată pe banii Comisiei Europene

loading...

Staţiunea Geoagiu-Băi va fi premiată la Bruxelles, pe 27 septembrie 2010, în cadrul Galei Premiilor EDEN 2010, organizată cu ocazia Zilei Europene a Turismului,  ca destinaţie turistică de excelenţă a României, alături de alte 24 de destinaţii europene.

geoagiubai2Destinaţiile EDEN sunt desemnate printr-un concurs naţional, organizat de autoritatea de turism din fiecare ţară participantă la proiect, pe baza temei şi a criteriilor generale de participare stabilite anual la nivel european.

În acastă calitate, staţiunea Geoagiu-Băi va beneficia de realizarea unui film de prezentare din partea Comisiei Europene, care va fi difuzat în premieră în cadrul Galei din septembrie. Clipul, cu o durată de trei minute, va fi postat pe site-ul  www.edenineurope.eu  şi va fi pus gratuit la dispoziţia staţiunii pentru activităţi de promovare.

În plus, staţiunea Geoagiu-Băi va fi promovată pe site-ul oficial EDEN, unde va avea o pagină proprie, şi va fi inclusă în Reţeaua Destinaţiilor Europene de Excelenţă, care facilitează schimbul de experienţă în vederea dezvoltării durabile.

Proiectul EDEN ”European Destinations of Excellence” a fost lansat în anul 2006 de Unitatea de Turism/Directoratul General pentru Întreprinderi şi Industrie, a Comisiei Europene şi vizează obiectivele majore ale politicii europene din domeniul turismului: durabilitate, decongestionarea destinaţiilor clasice, combaterea sezonalităţii, redirecţionarea fluxurilor de turişti către destinaţii non-tradiţionale, crearea de reţele între operatorii din sectorul turistic.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata