Breaking news

Șocant. Cea mai grasă femeie din lume a ucis un copil după ce s-a așezat pe capul acestuia – VIDEO

loading...

Cea mai grasă femeie din lume este acuzată că a ucis un copil cu propria greutate. Americanca, care cântărește o tonă, este acuzată că s-a așezat peste copil fără să simtă pe ce stă. 

Mayra RosalesFemeia este acuzată de autorități că și-a ucis nepotul. Copilul în vârstă de 2 ani a fost găsit mort în camera în care locuia aceasta.

Americanca este singura suspectă de moartea copilului, întrucât ar fi adormit și fără să își dea seama s-a așezat pe capul copilului, strivindu-l cu greutatea corpului.

Femeia spune că nu este un monstru și că sinuciderea nu este o soluție. Pentru a putea fi dusă la spital și mai apoi la tribunal, în sala de judecată, autoritățile au fost nevoite să dărâme un zid al casei în care locuiește femeia.

Mayra Rosales spune că atunci când era mică era foarte slabă și că nu își explică cum a ajuns să fie cea mai grea femeie din lume. Cu toate acestea spune că se consideră frumoasă și că picioarele uriașe nu-s ale ei și că vrea să scape de ele.

Cel care o îngrijește zi de zi, este soțul ei care vin cu gălețile cu apă și cu un pulverizator din plastic și o ajută să se spele pe corpul imens și deformat care o face să arate precum o balenă uriașă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata