Breaking news

Site-urile RAI, al ziarelor La Stampa şi Corriere della Sera, atacate de hackerii români

loading...

Piraţii cibernetici români continuă ofensiva împotriva publicaţiilor internaţionale care pun semnul egal între români şi romi. De data aceasta, ţinta hackerilor au fost site-urile televiziunii italiene RAI şi publicaţiilor La Stampa şi Corriere della Sera.

pirati_24567000Piraţii cibernetici au postat pe site-urile italiene poze cu drapelul României, pe care au scris că românii, urmaşii lui Traian şi Decebal, nu sunt ţigani. Grupul de hackeri români, autointitulat Securitatea Naţională Română, a intrat în conflict cu publicaţiile internaţionale în ultimele săptămâni.  Cotidianului britanic Daily Telegraph a fost prima ţintă a hackerilor, care au scris negru pe alb că românii nu mai trebuie confundaţi cu romii. Grupul a acţionat identic pe site-ul ziarului Le Monde, după ce un umorist francez a prezentat în timpul unui show de televiziune aşa-numitul ,,salut românesc”, inspirat de cerşetorii români, care cer de pomană pe străzile din Franţa.
Imaginea 1/1
loading...
8 Comentarii
 1. tim spune

  bine fac ca sa le arate la occidentali ca romanii nu sunt toti tigani.bravo baieti!continuati pana idiotii isi vor de seama ce greseala fac confundand romanii cu romii!

 2. Cocoselu spune

  mai sa fie

 3. Schneider spune

  nu regret ca am dat de blogul acesta..

 4. alena spune

  mancalar tata de google

 5. NumLock spune

  deci e clar…

 6. karokid spune

  mancalar tata de google

 7. danna spune

  vai vai vai

 8. AnRea spune

  mama… unde am ajuns 😀

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata