Breaking news

Și-a vândut virginitatea pe internet însă a regretat amarnc când a văzut cu cine trebuia să se culce

loading...

Catarina Migliorini și-a vândut în 2012, virginitatea pe internet, contra sumei de 780.000 de dolari. Când a văzut în realitate bărbatul care trebuia să o dezvirgineze, tânăra a rămas profund dezamăgită.

Catarina MiglioriniBrazilianca a intrat în atenția presei în 2012 după ce a postat pe internet un anunț prin care își vindea virginitatea. În urma unei licitații online, tânăra a primit 780.000 de dolari de la un bărbat din Japonia.

Mare i-a fost dezamăgirea tinerei când a văzut pe viu cu cine trebuia să se culce pentru prima dată în viața ei, contra fabuloasei sume de bani. Japonezul milionar nu arăta nici pe departe așa cum îi fusese descris în timpul licitației.

Cand a mers într-un restaurant să se întâlnească cu japonzul, brazilianca a rămas dezamăgită pentru că bărbatul i-a fost descris altfel de Justin Sisley.

Catarina Migliorini a primit și o ofertă de a poza în Playboy și a acceptat, dar tânăra trebuia să apară într-un film documentar, ”Virgins Wanted„, al regizorului australian Justin Sisley.

Filmul trebuia să prezinte cum brazilianca își pierde virginitatea cu milionarul japonez. Numai că acest lucru nu s-a mai întâmplat iar acum Catrina spune că: Sunt o victimă. Justin Sisley (n.r. regizor) a încercat să mă păcălească.

Regizorul nu i-ar fi dat sumele de bani promise pentru acest proiect și nici nu i-a acoperit cheltuielile de deplasare pentru a-l întâlni pe japonezul căruia i-a vândut virginitatea.

Catarina Migliorini, păcălită și nedezvirginată, spune că încă mai este fată mare și că așteaptă prințul fermecător dar și milionar care să sară cu banii pentru a o dezvirgina.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata